Opptaksmuligheter

Varier opptaksmulighetene til ditt behov.

Fotografering

Tilbyr høyoppløselig fotografering til publisering på alle plattformer. Har over 20 års erfaring fra aviser som VG og Dagens Næringsliv.

Video 4K

Tilbyr høyoppløselig video i 4K. En video er en fin møte for å få oppmerksomhet på nettet og få fortalt en historie til et publikum, på en effektiv måte.

Dronefotografering 4K

Dronefotografering og dronefilm gir en spennende variasjon til et utvalg av bilder og videoklipp.

Om Fredrik Solstad

Fredrik Solstad er en fotograf som brenner for yrket og har jobbet for flere av de største avisene i Norge som VG og Dagens Næringsliv i over 20 år. Han har hatt base for disse avisene i Oslo, Trondheim og London. Under et opphold på 6 år i London (2007-2013) for VG, dekket han nyheter, kultur og sport. Deriblant over 100 Premier League og Champions League -kamper. Etter oppholdet ga han ut reiseboken «Drømmen om den Engelske Landsbygda» på Cappelen Damm.

Solstad startet som fotograf i Fredriksstad Blad i 1997. Stadig interessert i fotografering da videregående var over, gikk turen til Forsvarets Forum som fotograf og deretter VG i en årrekke. Vant SKUP-prisen 2017 for Dagens Næringsliv.

De siste årene har han i tillegg tatt oppdrag med å reportasjelegge driften på fabrikker og kontorer i utlandet hos Jotun AS og fotografering av norske gårder for  næringsorganisasjonen Hanen.

Fredrik Solstad

Fotograf